Groene currypasta

5
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd
Hak de serehstengel fijn. Rasp de schil van de limoen. Pel en snipper de sjalotten. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de rawit pepertjes fijn. Snijd de korianderwortels fijn. Schil de laos en snijd fijn. Vijzel de serehstengel, limoenschil, sjalotten, knoflook, rawit pepertjes, korianderwortels, laos, trassi, komijnzaad en het korianderzaad tot een fijne pasta. Voeg eventueel een scheutje water toe om de pasta het wat smeuïger te maken.

Ingredienten

1
Porties

Groene currypasta

  • 1 serehstengel
  • 1 limoen
  • 2 sjalotten
  • 5 teentjes knoflook
  • 14 groene rawit pepers
  • 6 korianderwortels
  • 3 cm laos
  • 0.5 tl trassi
  • 1 tl gemalen komijnzaad
  • 1 tl gemalen korianderzaad

Extra nodig

  • vijzel
Geef je waardering
5