De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

groene currypasta

15 min kooktijd
Groene currypasta

Een recept van

Bereidingswijze

Hak de serehstengel fijn. Rasp de schil van de limoen. Pel en snipper de sjalotten. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de rawit pepertjes fijn. Snijd de korianderwortels fijn. Schil de laos en snijd fijn. Vijzel de serehstengel, limoenschil, sjalotten, knoflook, rawit pepertjes, korianderwortels, laos, trassi, komijnzaad en het korianderzaad tot een fijne pasta. Voeg eventueel een scheutje water toe om de pasta het wat smeuïger te maken.

Zelf tomaten, pompoenen, courgettes of eigen kruiden kweken? Hoe pak je dat aan? Hoe krijg je de lekkerste tomaten? En niet te vergeten: wat voor gerechten kun je met zelf verbouwde groente maken? De tuinders van Volkstuindersvereniging Ons Genot en Roberta geven je tips & trucs om met groente aan de slag te gaan.

In elke aflevering staat een zelf geteelde groente centraal en volg je de tuinders in hun volkstuin. De harde kern komt wekelijks bijeen om het reilen en zeilen van de vereniging te bespreken. Inspiratie om die prachtige groente om te toveren in smakelijke gerechten krijg je van Roberta, die de studio in duikt om te koken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker