Gevulde kipfilet en cherrytomaten-rucolasalade

3
Makkelijk

Bereidingswijze

60 minuten totale tijd
Gevulde kipfilet met tijm en gruyère
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Snijd de kip in de lengte door, zorg ervoor dat je de kip niet helemaal opensnijd. Ris de takjes van de tijm en hak de tijm. Rasp de gruyère. Meng de gruyère met de tijm en room. Vul de kip met dit mengsel. Bak de kip om en om bruin in de pan en bak de kip in circa 15 minuten in de oven gaar.

Cherrytomaten-rucolasalade
Halveer de cherrytomaten. Hak de rucola fijn. Meng de granaatappelsiroop, sesamolie en de hazelnoten voor de saus. Leg de rucola en cherrytomaten op een bord en schenk er de saus over. Snijd de kip in stukken en serveer op de salade.

Ingredienten

4
Personen

Gevulde kipfilet met tijm en gruyère

  • 4 kipfilets
  • 75 g Gruyère
  • 1 bos tijm
  • 1 kop room
  • olijfolie

Cherrytomaten-rucolasalade

  • 2 kroppen rucola
  • 10 cherrytomaten
  • 2 el granaatappelsiroop
  • 75 g hazelnoten
  • 3 el sesamolie
Geef je waardering
3