De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Gevulde kipfilet en cherrytomaten-rucolasalade

60 MIN
Gevulde kipfilet en cherrytomaten-rucolasalade
Gabriele Sponza

Bereidingswijze

Gevulde kipfilet met tijm en gruyère
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Snijd de kip in de lengte door, zorg ervoor dat je de kip niet helemaal opensnijd. Ris de takjes van de tijm en hak de tijm. Rasp de gruyère. Meng de gruyère met de tijm en room. Vul de kip met dit mengsel. Bak de kip om en om bruin in de pan en bak de kip in circa 15 minuten in de oven gaar.

Cherrytomaten-rucolasalade
Halveer de cherrytomaten. Hak de rucola fijn. Meng de granaatappelsiroop, sesamolie en de hazelnoten voor de saus. Leg de rucola en cherrytomaten op een bord en schenk er de saus over. Snijd de kip in stukken en serveer op de salade.

Gabriele denkt dat voedsel niet uit ons leven is weg te slaan, omdat het ons leven kleurrijk en leuk maakt. Hij deelt zijn ideeën in de culinaire 24Kitchen serie ''For The Love Of Food'' en legt in zijn eigen woorden uit: ''Je hoeft geen masterchef te zijn om koken leuk te vinden. Enthousiast zijn is genoeg om goede gerechten te koken''.

Geïnspireerd door de multiculturele metropool Istanbul en vooral door de diverse lokale keukencultuur creëert Gabriele een fusie van wereldkeuken met lokale ingrediënten die afkomstig zijn uit het magische Anatolia en zijn creativiteit.

Hij helpt het publiek om gezonde, lekkere en praktische maaltijden te bereiden. Hij laat iedereen zien hoe simpel het is om goede gerechten te koken.

Gaat jouw hart ook sneller slaan als je in de keuken staat? Ontmoet Gabriele in zijn keuken, zijn meest intieme plek, waar hij met behulp van verschillende ingrediënten en kruiden je gasten meeneemt op een onweerstaanbare reis.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker