Verwarm de grillpan voor.
Halveer de citroen, verwijder het vruchtvlees en snijd de schil fijn. Pureer de citroenschil met de olijfolie, zout en peper.
Maak de sardientjes en gamba's schoon en marineer ze met de helft van de citroenolie. Pureer de rest van de olie met de koriander.
Grill de sardientjes en gamba’s. Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Snijd de lente-ui fijn.
Maak een salade van de radijsjes, lente-uitjes en wat van de korianderolie. Serveer de resterende korianderolie bij de gegrilde Sardientjes en gamba's.
gegrilde sardientjes en gamba’s met koriander-citroenolie
Verwarm de grillpan voor. Halveer de citroen, verwijder het vruchtvlees en snijd de schil fijn. Pureer de citroenschil met de olijfolie, zout en peper. Maak de sardientjes en gamba's schoon en marineer ze met de helft van de citroenolie. Pureer de rest van de olie met de koriander.
0 reacties