Schil de aardappels en was ze in ruim koud water. Doe de aardappels in een ruime pan. Voeg zoveel water toe tot ze net onder staan. Voeg zout naar smaak toe en breng het water in een gesloten pan snel aan de kook. Kook de aardappels op een laag vuur, afgedekt, in ongeveer 10 minuten bijna gaar. Giet de aardappels af en laat ze afkoelen. Snijd de aardappels in stukken. Verwarm een koekenpan met dikke bodem en schenk de helft van de olie in de pan. Bak de helft van de aardappels goudbruin in de hete olie. Breng ze op smaak met zout. Houd ze warm in een voorverwarmde oven (70 °C). Bak de rest van de aardappels op dezelfde manier.
Schil de aardappels en was ze in ruim koud water. Doe de aardappels in een ruime pan. Voeg zoveel water toe tot ze net onder staan. Voeg zout naar smaak toe en breng het water in een gesloten pan snel aan de kook. Kook de aardappels op een laag vuur, afgedekt, in ongeveer 10 minuten bijna gaar.
0 reacties