De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gamba’s met mango

Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de rode peper fijn. Meng de knoflook en peper met de olijfolie om in te bakken. Voeg rasp van de limoen en de chiliflakes toe en breng op smaak met een beetje zout.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gamba’s met mango

Bereidingswijze

Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de rode peper fijn. Meng de knoflook en peper met de olijfolie om in te bakken. Voeg rasp van de limoen en de chiliflakes toe en breng op smaak met een beetje zout.

Maak de gamba’s schoon en marineer minstens 10 minuten in de pittige knoflookolie. Snijd de mango in plakjes en halveer de plakjes parmaham in de lengte. Leg de gamba’s op de parmaham, leg er een plakje mango op en rol de ham om de gamba’s. Bak de gambarolletjes op de plaat van het gourmetstel tot de gamba’s gaar zijn.

Dit jaar brengen we je de 24Kitchen Gourmet Specials, waarin chef Hugo Kennis je handige tips en recepten geeft voor gourmetten tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook elk ander moment van het jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.