De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie

Heerlijk borrelhapje: focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie
15 min voorbereidingstijd
Focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie

Een recept van

"Dit is hét perfecte borrelhapje en het leukste eraan: het is onwijs makkelijk om te maken!"

Bereidingswijze

Focaccia met buffelmozzarella, tomaatjes en basilicumolie

  1. Bak de focaccia in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Halveer de cherrytomaatjes en breng op smaak met peper en zout. Zet apart. Haal de blaadjes van de basilicumtakjes en pureer samen met de olijfolie in een hakmolentje of in het bakje van een staafmixer. Scheur de mozarella in stukken.

  3. Top de warme focaccia met cherrytomaatjes, buffelmozzarella en basilicumolie.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker