Druivengebakjes

0
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Verwarm de oven voor op 200° C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Druk de plakjes bladerdeeg in de cupcaketray en prik met een vork gaatjes in de bodem. Bak het bladerdeeg in circa 20 minuten goudbruin en gaar en laat ze een beetje afkoelen. Rooster de pistachenootjes circa 5 minuten in een droge koekenpan en laat ze een beetje afkoelen. Pluk de munt en snijd de blaadjes in dunne reepjes. Halveer de druiven. Meng de yoghurt met rasp van de limoen, munt, pistachenoten en twee derde van de druiven. Schep een flinke lepel yoghurt in de bladerdeegbakjes. Verdeel de resterende druiven over de bladerdeegbakjes. Lepel de honing erover.

Ingredienten

10
Porties

Druivengebakjes

  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 el pistachenootjes
  • 1 bosje munt
  • 300 ml Griekse yoghurt
  • 1 limoen
  • 250 g witte druiven
  • 1 el honing

Extra nodig:

  • cupcaketra
Geef je waardering
0