De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

druivengebakjes

30 MIN
Druivengebakjes

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200° C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Druk de plakjes bladerdeeg in de cupcaketray en prik met een vork gaatjes in de bodem. Bak het bladerdeeg in circa 20 minuten goudbruin en gaar en laat ze een beetje afkoelen. Rooster de pistachenootjes circa 5 minuten in een droge koekenpan en laat ze een beetje afkoelen. Pluk de munt en snijd de blaadjes in dunne reepjes. Halveer de druiven. Meng de yoghurt met rasp van de limoen, munt, pistachenoten en twee derde van de druiven. Schep een flinke lepel yoghurt in de bladerdeegbakjes. Verdeel de resterende druiven over de bladerdeegbakjes. Lepel de honing erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker