De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Danny’s 15 minuten wokmaaltijd

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Danny’s 15 minuten wokmaaltijd

Bereidingswijze

Kook de sobanoedels in circa 8 minuten gaar. Giet af en spoel af onder koud water. 

Woksaus
Pel en hak de knoflook. Verhit een scheut olie in een pan en verwarm de knoflook met de chilisaus, sesamolie, ketjap, hoisinsaus en het water door elkaar tot een mooie woksaus.

Snelle wokschotel
Snijd de schouderkarbonade van het bot en snijd in blokjes van circa 3 bij 3 centimeter. Snijd de shiitakes in reepjes. Pel en snijd de rode ui en snijd de in grove stukken. Pluk de spinazie. Verhit een scheutje olie in de wok en bak de shiitake circa 2 minuten. Voeg de rode ui, karbonade, spinazie, taugé en de noedels toe. Bak alles circa 4 minuten tot de karbonade gaar is. Voeg naar smaak de woksaus toe en bak kort mee.

Serveer
Hak de cashewnoten grof. Pluk de koriander. Bestrooi voor het serveren de wokschotel met cashewnoten en wat korianderblaadjes.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.