De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

clafoutis met tomaatjes en feta

60 min voorbereidingstijd
10 min kooktijd
Clafoutis met tomaatjes en feta

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de ovenschaal in. Verdeel de kerstomaatjes over de schaal. Snijd de rucola fijn en verkruimel de feta over de kerstomaatjes. Kluts de eieren met de melk. Voeg de rucola toe en breng op smaak met zout en peper. Roer het eimengsel door de bloem en schenk op de kerstomaatjes. Roer een keer door. Bak de clafoutis in circa 1 uur goudbruin en gaar.

Tip
Duw de rucola een beetje onder zodat deze niet kan verbranden

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker