De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Christoffeltaart

180 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Christoffeltaart

Bereidingswijze

Schuim Verwarm de oven voor op 90 ºC. Klop het eiwit met de suiker in een vetvrije bekken tot een luchtig schuim. Schep het schuim in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit drie spiralen op een met bakpapier beklede bakplaat. Droog het schuim circa 3 uur.

Chocoladeroom
Smelt de chocolade au bain marie. Klop de slagroom met de suiker lobbig. Meng een beetje geslagen room door de gesmolten chocolade en roer goed door. Spatel de rest van de gesmolten chocolade door de room. Bestrijk één schuimplak met de chocoladeroom en verdeel de helft van de kersen erover. Leg de tweede schuimplak erop, bestrijk met chocoladeroom en verdeel de rest van de kersen erover. Dek af met de laatste schuimplak en bestrijk de boven- en zijkant met de resterende chocoladeroom.
Schaaf met een mes schaafsel van het blok chocolade. Zet de zijkant van de taart aan met het chocoladeschaafsel en bestrooi de bovenkant ermee.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

1 reactie

wat is de doorsnede van de schuim spiralen ?
Erick Scholte
21-03-2024

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.