De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

cherry-chocolate bombshells

30 min voorbereidingstijd
5 min kooktijd
Cherry-chocolate bombshells

Een recept van

Harry Eastwood

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Smelt de chocolade au bain marie. Dip de kersen in de gesmolten chocolade en laat ze uitharden op een stukje bakpapier. Laat ze tenminste een half uur liggen voor serveren. 

Parijs is de stad van de liefde, licht, maar ook de stad van verrukkelijk eten en prachtige patisserie. De Britse kookboekenschrijver Harry Eastwood is gek op taarten en gebak en ze staat voor een grote uitdaging: ze maakt namelijk de lekkerste gebakjes en patisserie na met één vraag… Hoe maak ik dit minder zoet, maar net zo lekker?

Bekijk hier haar recepten.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker