De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

cajunsoep met vis

Een heerlijke soep met vis en garnalen gekruid met Cajun uit het diepe Zuiden van van de VS!

30 min (voor)bereidingstijd
Cajunsoep met vis

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Cajunsoep met vis

Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een (soep)pan en bak de knoflook en cajunkruiden circa 2 minuten. Voeg het water, bouillonblokjes en de rijst toe en laat circa 15 minuten koken. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes. Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de vis in blokjes Voeg de groente en de vis toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg vlak voor het serveren de garnalen toe. Breng de soep op smaak met een beetje peper. Snijd het brood in plakken en serveer bij de soep.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker