Bonensalade met Iberico ham
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Rudolph van Veen
Ingredienten
4
Personen
Bonensalade met Iberico ham
- 500 g snijbonen
- 200 g Iberico ham
- 200 g zwarte olijven
- 1 blik witte bonen
- olijfolie extra vierge
Bereidingswijze
15 minuten
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in schuin stukjes. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de snijbonen beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze koud in ijswater. Snijd de Iberico ham in grove repen. Meng de snijbonen met de witte bonen, olijven, een beetje zout en versgemalen peper en een scheut olijfolie. Meng de salade door elkaar en verdeel over borden.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Geef je waardering
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Facebook opmerkingen