De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bonensalade met Iberico ham

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bonensalade met Iberico ham

Bereidingswijze

Maak de snijbonen schoon en snijd ze in schuin stukjes. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de snijbonen beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze koud in ijswater. Snijd de Iberico ham in grove repen. Meng de snijbonen met de witte bonen, olijven, een beetje zout en versgemalen peper en een scheut olijfolie. Meng de salade door elkaar en verdeel over borden.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.