Blondies

38
Gemiddeld

Bereidingswijze

60 minuten totale tijd

Verwarm de voor op 180 ºC. Smelt de witte chocolade en roer er de boter door. Snijd het vanillestokje op en schraap het merg eruit. Klop de eieren los met de suiker, zout en het vanillemerg. Meng er het chocolademengsel door en vervolgens de basterdsuiker, het bakmeel en de pecannoten. Schep het beslag in de ingevette vorm en bak in 45 minuten af. Laat de blondie afkoelen en snijd in blokjes.

Ingredienten

6
Porties

Blondies

  • 200 g witte chocolade
  • 170 g zachte boter
  • 1 vanillestokje
  • 4 eieren
  • 200 g suiker
  • 1 mespuntje zout
  • 300 g lichtbruine basterdsuiker
  • 200 g zelfrijzend bakmeel
  • 70 g ongezouten pecannoten

Extra nodig

  • 1 bakvorm van ca 5 cm diep
Geef je waardering
38