De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

blondies

60 min kooktijd
Blondies

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Verwarm de voor op 180 ºC. Smelt de witte chocolade en roer er de boter door. Snijd het vanillestokje op en schraap het merg eruit. Klop de eieren los met de suiker, zout en het vanillemerg. Meng er het chocolademengsel door en vervolgens de basterdsuiker, het bakmeel en de pecannoten. Schep het beslag in de ingevette vorm en bak in 45 minuten af. Laat de blondie afkoelen en snijd in blokjes.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker