• Verwarm de oven voor op 180 °C.
Lasagne:
- Vet een ovenschaal in met olie.
- Snijd de bieten in dunne plakken.
- Verwarm 100-200 ml water, verkruimel de geitenkaas erboven en roer door elkaar.
- Roer de kwark erdoor.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Schep een grote lepel van het geitenkaasmengsel in de ovenschaal.
- Leg hierop een laag lasagnevellen.
- Leg daarop een laag bietjes en breng op smaak met zout en peper.
- Roer de eieren en amandelen door het resterende geitenkaasmengsel.
- Schenk het geitenkaasmengsel over de bovenste laag lasagnevellen en schuif de ovenschaal in de oven.
- Bak de lasagne in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
Appelsalade:
- Snijd de appels in partjes en verwijder het klokhuis.
- Was en droog de sla.
- Meng de sla met de appels.
- Halveer de citroen en knijp hem uit boven de sla.
- Voeg een scheut olijfolie toe en breng op smaak met zout en peper.
- Voeg de honing toe en meng goed door elkaar.
Meld je aan en praat mee