Bananensemifreddo

4
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Prak de bananen fijn en meng met de honing en het citroensap. Klop de slagroom stijf en spatel voorzichtig door de yoghurt. Roer de geprakte bananen door het yoghurt-slagroommengsel. Verdeel het mengsel over een kom en zet minimaal 3 uur in de vriezer. Hak de pistachenoten grof en bestrooi de bananensemifreddo ermee. Haal de bananensemifreddo tijdig voor het eten uit de vriezer.

Tip: bekleed de kom met plasticfolie zodat de bananensemifreddo makkelijker uit de kom komt.

Ingredienten

4
Personen

Bananensemifreddo

  • 3 bananen
  • 4 el honing
  • 1 el citroensap
  • 250 ml slagroom
  • 250 ml Griekse yoghurt
  • 100 g gepelde ongezouten pistachenoten

Extra nodig

  • vriezer
Geef je waardering
4