Roberta Pagnier

Ingredienten

4
Personen

Bananensemifreddo

  • 3 bananen
  • 4 el honing
  • 1 el citroensap
  • 250 ml slagroom
  • 250 ml Griekse yoghurt
  • 100 g gepelde ongezouten pistachenoten

Extra nodig

  • vriezer

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Prak de bananen fijn en meng met de honing en het citroensap. Klop de slagroom stijf en spatel voorzichtig door de yoghurt. Roer de geprakte bananen door het yoghurt-slagroommengsel. Verdeel het mengsel over een kom en zet minimaal 3 uur in de vriezer. Hak de pistachenoten grof en bestrooi de bananensemifreddo ermee. Haal de bananensemifreddo tijdig voor het eten uit de vriezer.

Tip: bekleed de kom met plasticfolie zodat de bananensemifreddo makkelijker uit de kom komt.

Geef je waardering

13
Bananensemifreddo