- Smeer het XXL bakaccessoire in met een klein beetje olie.
- Stop alle ingrediënten in een blender of meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom. Meng de zachte boter met de suiker in een andere kom.
- Prak de bananen met een vork (hoe rijper de bananen hoe makkelijker dit gaat) en meng de losgeklopte eieren erdoor. Hoe fijner je de bananen prakt, hoe minder stukjes bananen je in de cake proeft.
- Doe het banaan-ei-mengsel bij het suiker-boter-mengsel en meng goed door met een spatel of lepel, doe ook de gesneden Spaanse peper erbij en de kokos.
- Doe het bloemmengsel beetje voor beetje erbij, steeds weer mengen, voeg daarna de pecannoten toe, en meng goed door.
- Doe het mengsel in het XXL bakaccessoire en zet in de Airfryermand en bak 30-35 min op 160 ˚C.
- Check na 30 minuten of hij gaar is door een satéprikker in te steken; als deze er schoon uit komt, is hij klaar. Zet anders nog 5 minuten extra in de Airfryer.
- Snijd een plak af als het bananenbrood is afgekoeld, en rasp je sinaasappelzest eroverheen.
- Geniet!
Benieuwd naar meer gerechten? Bekijk hier alle Airfryer-recepten van London >
0 reacties