Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

Avocado gevuld met zeevruchten

  • 3 eidooiers
  • 1 citroen
  • 2 tl gladde mosterd
  • 250 ml olijfolie
  • 2 avocado's
  • 200 g zeevruchten
  • 100 g cocktailgarnalen
  • 2 tomaten
  • 1 takje basilicum

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten
Meng de eidooiers met het sap van de citroen, mosterd en een beetje zout en versgemalen peper. Mix met een garde beetje bij beetje de olie erdoor tot je een lopende mayonaise krijgt.

Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Kerf het vruchtvlees voorzichtig kruislings in zonder de schil te beschadigen. Meng de zeevruchten met de garnalen en vul de avocado’s ermee. Zet de avocado’s op borden en lepel er mayonaise over. Snijd de tomaten in blokjes en pluk de basilicum. Garneer de avocado’s met tomaat en basilicum.

Geef je waardering

8
Avocado gevuld met zeevruchten