Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Kerf het vruchtvlees voorzichtig kruislings in zonder de schil te beschadigen. Meng de zeevruchten met de garnalen en vul de avocado’s ermee. Zet de avocado’s op borden en lepel er mayonaise over. Snijd de tomaten in blokjes en pluk de basilicum. Garneer de avocado’s met tomaat en basilicum.
Avocado gevuld met zeevruchten
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Meng de eidooiers met het sap van de citroen, mosterd en een beetje zout en versgemalen peper. Mix met een garde beetje bij beetje de olie erdoor tot je een lopende mayonaise krijgt.
Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Kerf het vruchtvlees voorzichtig kruislings in zonder de schil te beschadigen. Meng de zeevruchten met de garnalen en vul de avocado’s ermee. Zet de avocado’s op borden en lepel er mayonaise over. Snijd de tomaten in blokjes en pluk de basilicum. Garneer de avocado’s met tomaat en basilicum.
Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Kerf het vruchtvlees voorzichtig kruislings in zonder de schil te beschadigen. Meng de zeevruchten met de garnalen en vul de avocado’s ermee. Zet de avocado’s op borden en lepel er mayonaise over. Snijd de tomaten in blokjes en pluk de basilicum. Garneer de avocado’s met tomaat en basilicum.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Wat vond jij ervan?
Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties