De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Arnhemse meisjes

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien, leg ze op elkaar en rol op een met bloem bestoven werkbank uit tot een plak van circa 0,5 centimeter dik. Steek er met de stekervorm rondjes uit. Maak een hoopje suiker op het aanrecht, leg de rondjes bladerdeeg erin en bestrooi ze met suiker.

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Arnhemse meisjes

Bereidingswijze

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien, leg ze op elkaar en rol op een met bloem bestoven werkbank uit tot een plak van circa 0,5 centimeter dik. Steek er met de stekervorm rondjes uit. Maak een hoopje suiker op het aanrecht, leg de rondjes bladerdeeg erin en bestrooi ze met suiker. Rol de rondjes in de suiker uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat het bladerdeeg circa 25 minuten rusten. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bak de Arnhemse meisjes in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.