De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

anijskoekjes

90 min kooktijd
Anijskoekjes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Roer de boter met de suiker romig tot suiker is opgelost. Kluts de eieren en meng met het botermengsel. Meng bloem en bakpoeder, voeg een beetje zout en amandelschaafsel toe en kneed tot een stevig deeg. Rol het deeg tot een pil en laat circa 1 uur rusten.

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd de pil in 20 stukjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met het eidooiermengsel en bestrooi met het anijszaad en bak in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker