De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Abrikozen met geitenkaas

Heerlijk hapje voor bij de borrel: abrikozen met geitenkaas.

Direct naar recept
Abrikozen met geitenkaas

Bereidingswijze

Laat de abrikozen wellen in lauwwarm water en giet af. Halveer de walnoten. Breek een stukje geitenkaas, vul hiermee een abrikoos en top met een halve walnoot. Ga zo door tot alle abrikozen op zijn.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.