Krokantere buitenkant, zachtere binnenkant
Het tosti-ijzer mag naar het grofvuil. Daarvoor in de plaats? Een Airfryer. Die is namelijk ook inzetbaar voor meer dan het bakken van frikandellen en friet. Met een beetje techniek bakt-ie een perfecte goudbruine tosti met een lading gesmolten kaas. Volg hiervoor ons plan de campagne.
Tosti uit de Airfryer
Voor een goudbruine tosti besmeer je twee boterhammen met boter (of mayonaise!). Vervolgens maak je de tosti zoals je gewend bent. Leg een aantal plakken kaas, en de rest van je favoriete ingrediënten, tussen de twee ingesmeerde boterhammen.
Om zeker te zijn dat de bovenste boterham door de luchtcirculatie op z'n plek blijft liggen kun je 'm vastzetten met een cocktailprikker. Vervolgens stel je de Airfryer in op 160 °C. Afhankelijk van de grootte van de tosti bak je 'm in ongeveer 5 minuten krokant. Smakelijk!