Thuisbezorgd, dé oplossing wanneer je een avond liever niet wilt koken. Het grootste nadeel is dat je vaak enorm zit te dubben wat je precies wil eten. Om te voorkomen dat het uitkiezen van je eten langer duurt dan de bezorgtijd, is daar Thuisbezorgd Roulette om voor jou de knoop door te hakken.

Nooit meer keuzestress

De mastermind achter deze tool is webdeveloper Pieter Boerboom. Door telkens weer dezelfde gerechten te bestellen, had hij het gevoel dat hij Thuisbezorgd wel een beetje had uitgespeeld.  Het leek een goed plan om nieuwe lokale gerechten te ontdekken door niet niet telkens hetzelfde te bestellen, vertelt Pieter aan het AD . Thuisbezorgd Roulette is volgens hem ook een spel met huisgenoten. Bestellen wat eruit komt zonder vals te spelen. Zelfs als het een kapsalon, driegangendiner of een krat bier is. Zo kiest Thuisbezorgd Roulette je bestelling voor je uit en voorkom je de eeuwige keuzestress.

Zo werkt het

De app/website is is heel gebruiksvriendelijk: als eerst voer je je postcode in, vervolgens kies je of je een populair of willekeurig restaurant wilt. En als allerlaatste stap kies je uit, uit hoeveel gerechten je wil kiezen. Met een klik op de knop zie je de speciaal voor jou uitgekozen gerechten op je beeldscherm. 

Nieuwsgierig? Laat hier Thuisbezorgd Roulette kiezen wat je vanavond gaat eten