Elliot is bovendien een sterren chef, aangezien zijn restaurant Graham Elliot in 2013 2 Michelin-sterren ontving. Ondertussen heeft het restaurant de deuren gesloten, maar het laat zien dat Elliot weet waar hij over praat en dat zijn tip in ieder geval het proberen waard is.

Ice, ice baby

In een interview met Fox News geeft Elliot aan dat hij zelf een ijsblokje in het midden van zijn burger drukt voordat hij hem grilt. Je leest het goed! Volgens Elliot maakt ijs je hamburger nog lekkerder en het is ook te verklaren. Het ijsblokje zal er namelijk voor zorgen dat het vlees wat extra vocht meekrijgt en voorkomt dat je je burger droog bakt.

Lees ook: Waarom je geen tv moet kijken tijdens het eten >

Voor het beste resultaat druk je het ijsblokje in de hamburger op het moment dat je een gehaktbal van het vlees draait. Zie het ijsblokje dan ook als extra vulling van je hamburger. Je hoeft niet bang te zijn dat je burger koud of nat zal zijn, want het ijs smelt bijna meteen.