Onder andere het opzoeken, opslaan en delen van recepten wordt een stuk makkelijker, waardoor we hebben besloten om de 24Kitchen-app niet langer te ondersteunen.

Wat betekent dit voor jou?
Je hebt misschien al gemerkt hoeveel makkelijker het is om recepten op te slaan. Het is helaas niet mogelijk om jouw bewaarde recepten over te zetten naar je 24Kitchen-account op de website, dus we raden je aan om een lijstje te maken en deze handmatig toe te voegen aan je account.

De app is ondertussen wel gestopt, wat betekent dat er geen nieuwe recepten meer in komen, maar je kunt nog wel jouw instellingen bewaren. Daarbij verschijnt er nog elke dag een Recept van de Dag op 24Kitchen.nl: op de homepage en op de pagina waar je alle recepten vindt

Sneak peek
Naast dat het makkelijker is om recepten op te slaan, zijn er nog veel meer dingen veranderd. Zo is het zoeken binnen de website (naar zowel recepten als artikelen en meer) een stuk overzichtelijker, brengen we je nog meer inspiratie in de vorm van artikelen én gaan we nog veel meer leuke culinaire video’s voor je maken.

Ook heeft de website een geheel nieuw jasje aan gekregen, waar je in het begin misschien nog even moet wennen. 

Volg voor meer informatie 24Kitchen via social media op Facebook (@24Kitchen), Instagram (@24Kitchen_NL) en Twitter (@24Kitchen), of schrijf je in voor de nieuwsbrief.