Sweet salty caramel

Sweet salty caramel

Wat absoluut niet mag ontbreken tijdens een regenachtige dag, is een lekkere kop warme choco. Ben jij dol op karamel? Dan is deze sweet salty caramel zeker het proberen waard! Wat wil je nog meer?

No-bake pompoen cheesecake

No-bake pompoen cheesecake

Dit weekend komt er flink wat regen aan. Dat is dus het ideale moment om lekker lang in de keuken te staan. Ga lekker aan de slag met deze no-bake pompoen cheesecake. Zo zet je het ultieme herfstgevoel zelf op tafel.

Stoofvlees met friet  

Stoofvlees met friet  

Denk je aan herfst, dan denk je aan stoofvlees met friet. Het ultieme recept dat je tijdens dit seizoen op tafel zet. Het duurt even voordat het gerecht klaar is, maar dat is het zeker meer dan waard!

Zoete aardappel en rode linzensoep met feta

Zoete aardappel en rode linzensoep met feta

Een soepje is altijd goed. Met deze heerlijke zoete aardappel en rode linzensoep kan je even lekker opwarmen! Deze soep staat al binnen een half uur op tafel. Een ideale maaltijd tijdens de koude herfst- of winterdagen.

Nacho’s

Nacho’s

Het perfecte hapje om te eten terwijl jij lekker op de bank kijkt naar jouw favoriete tv-show. Nacho’s zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Hier vind je genoeg inspiratie voor heerlijke recepten met nacho’s.

Vegan brownie

Vegan brownie

Heb je niks te doen tijdens een regenachtige dag? Duik lekker de keuken in en maak deze vegan brownies. Van deze goddelijke snack wordt iedereen blij, want wie is er nou niet dol op brownies?

PS: nog geen plannen voor dit regenachtige weekend? Maak er een heerlijk bankhang weekend van en kijk naar de marathon van Martha Stewart Bakes. Zaterdag kijk je vanaf 10:00 en zondag vanaf 12:00.