De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zalmpizza

Een heerlijke pizza met zalm. Lekker voor tijdens de Paasdagen!

15 min kooktijd
Zalmpizza

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Snijd de tomaten doormidden. Snijd de tuinkers. Snijd de pepers in stukjes. Pel de ui en snijd hem in halve ringen. Snijd de zalm in dunne plakjes. Meng de mayonaise, wasabi, vissaus en een scheutje citroensap. Vouw een spuitzakje (kornetje) van bakpapier of gebruik een spuitflesje en doe de mayonaise erin. Beleg de matzes met zalm. Verdeel hierover de tomaatjes,peper, uiringen,olijven en tuinkers. Spuit een roostertje van wasabimayonaise over de zalmpizza. Serveer direct.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker