De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Mongolian beef

Dit superlekkere gerecht met rijst en biefstuk staat al binnen kwartier op tafel. Dat wil je maken!

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
mongolian beef

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

"Mongolian beef is een perfect gerecht dat je doordeweeks op tafel kan zetten. Het heeft slechts een handje vol ingrediënten en is binnen een kwartier klaar. Aanrader!"

Bereidingswijze

Mongolian beef

  1. Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking

  2. Snijd de biefstuk in dunne plakken. Doe in een diep bord en besprenkel met 2 el zonnebloemolie. Breng op smaak met de zwarte peper en runderbouillonpoeder  en meng goed door.

  3. Voeg het aardappelzetmeel toe aan de gekruide biefstuk en meng goed door.

  4. Snijd de knoflook fijn en snijd de lente-ui in grove stukken.

  5. Verwarm 2 eetlepels zonnebloemolie in een grote wokpan en bak hierin de Sezchuan-pepers, knoflook en lente-ui voor 1 minuut. Voeg de biefstuk toe en meng goed door.

  6. Voeg de gembersnippers en sojasaus toe aan de pan en meng alles goed door elkaar. Bak voor nog 1 minuut mee. Serveer met de rijst.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.