De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Eveline Wu

Chef
Specialiteiten
Aziatische keuken
Inspiraties
De traditionele Aziatische keuken
Favoriete ingrediƫnten
Sojasaus
Favoriete recept
Eight treasure rice
Eveline Wu

Eveline opende haar en daarmee ook het wokrestaurant van Nederland in 1999. In de jaren daarna volgden meerdere restaurants waaronder De Kreeftenbar, MOOD, Soho en Wynwood. Als bekroning op haar werk won ze in 2016 een gouden medaille voor haar dessert tijdens het Wereldkampioenschap Asian Cuisine in de categorie Chinese Keuken.

Haar talent en enthousiasme tijdens het koken zijn aanstekelijk en daarom verwelkomen wij haar graag als 24Kitchen-chef. Ze zal de kijkers gaan inspireren met de allerlekkerste Aziatische gerechten.

Eveline is te zien in het programma Eveline's Asian Streetfood. Ze maakt de allerlekkerste recepten die jij waarschijnlijk kent van de verschillende eetkraampjes, maar ze krijgt ook nog eens hulp van bekende gezichten. Kickbokser Rico Verhoeven gaat aan de slag met oesters. Presentator Humberto Tan maakt een katsu curry. Olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo bereidt een Thaise beef salade en als laatst neemt Theo Maassen een kijkje in de Eindhovense keuken van Eveline.

Eveline presenteert ook het programma Eveline's Asian Favourites. De Aziatische keuken heeft zoveel heerlijke, verrassende en populaire gerechten. Samen met de ingrediĆ«nten van Kikkoman en Amazing Oriental maakt Eveline de lekkerste gerechten voor thuis. 

 

Mijn recepten

  • Tonijn burrito

    Deze burrito's met tonijn zet je in een handomdraai op tafel met dit supermakkelijke recept. 

    voorbereidingstijd 15 min
    Een recept van Eveline Wu
    Eveline Wu
  • Mochi

    Dit Japanse dessert wordt steeds populairder! Met het recept van Eveline maak je het gemakkelijk thuis.

    voorbereidingstijd 40 min
    Een recept van Eveline Wu
    Eveline Wu
  • Pisang goreng (gebakken banaan)

    Pisang goreng is voor veel mensen het favoriete Aziatische recept. Dit is Eveline's recept voor gebakken banaan met gesmolten chocolade. 

    voorbereidingstijd 35 min
    Een recept van Eveline Wu
    Eveline Wu
  • Mosselen in rijstwijn

    Mosselen kun je op verschillende manieren maken. Maar wil je een echt verrassende versie op tafel zetten? Probeer deze mosselen met rijstwijn eens! 

    voorbereidingstijd 20 min
    Een recept van Eveline Wu
    Eveline Wu
Toon alle recepten van Eveline Wu

Mijn programma's

  •  Eveline's Asian favourites
    Eveline's Asian Favourites

    Eveline is terug! En deze keer laat ze zien hoe makkelijk het is om haar favoriete Aziatische gerechten zelf te maken.

  • Asian Streetfood
    Eveline's Asian Streetfood

    Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.