De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Telor Masak Bali

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Telor Masak Bali

Bereidingswijze

Stoom of kook de eieren 8 minuten. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Verwarm een pan met olie en bak de ui en knoflook kort en voeg de basterdsuiker en sambal toe. Blus af met ketjap en kippenbouillon. Meng de maïzena met een beetje water en bindt hier de saus mee door het toe te voegen onder voortdurend roeren. Voeg als laatste sap van een halve citroen toe. Pel de eieren en snijd ze doormidden en serveer de eieren op een schaal met de saus erover. Bestrooi met peterselie en seroendeng.

Dit recept komt uit de aflevering over Bali van het programma The Taste of Life Travel. 

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.