De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Tarte tatin van vergeten groente

35 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Tarte tatin van vergeten groente

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Laat in een pan met dikke bodem de suiker karamelliseren. Schenk de karamel in een ingevette ovenschaal. Schil de wortel en pastinaak en snijd ze in plakjes. Pluk de blaadjes tijm van de takjes en strooi ze over de karamel. Druk de wortel en pastinaak om en om dakpansgewijs in de karamel. Rol het bladerdeeg uit tot een vierkante plak, prik het in met een vork en leg het op de wortel en pastinaak. Bak de tarte tatin circa 25 minuten goudbruin. Keer de tarte tatin op een schaal en snijd punten ervan.

Dit recept komt uit de aflevering over Nederland van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.