De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Tagliata di manzo

Niet zo bekend maar o-zo lekker. Dit simpele gerecht is perfect voor een zomerse dag. 

15 min. voorbereidingstijd
10 min. wachttijd
Direct naar recept
Tagliata di manzo

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi horizontaal

"Italiaanse gerechten zijn zo lekker! Minimale ingrediënten maar allemaal van superkwaliteit. Zo zet je een gerecht als deze tagliate di manzo met gemakt op tafel."

Bereidingswijze

Tagliata di manzo

  1. Laat de diamanthaas op kamertemperatuur komen. Breng het vlees op smaak met peper en zout.

  2. Verhit een koekenpan met olijfolie en voeg wanneer deze goed heet de diamanthaas toe. Bak 2-2,5 minuten per kant.

  3. Zet het vuur uit en pak het vlees in met aluminiumfolie. Laat 10 minuten rusten. 

  4. Halveer de tomaten. Verdeel de rucola over een bord samen met de olijfolie en het sap van de citroen. 

  5. Snijd de diamanthaas in dunne plakken en verdeel over de salade. 

  6. Garneer de tagliata di manzo met extra peper, grof zeezout en de balsamico crema. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.