Pel en snipper de uien. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheut olie in een pan. Rul het gehakt, voeg de uien en knoflook toe en fruit circa 3 minuten mee. Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Voeg de peper, komijn, bruine basterdsuiker, en tomatenpuree toe. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadlijsten. Snijd de tomaten in blokjes en voeg samen met de rode wijn toe en laat even stoven. Voeg als laatst de kidneybonen toe en breng op smaak met zout en peper. Snijd voor de guacamole de advocado’s doormidden en verwijder de pit en schil. Pel de knoflook, pluk de blaadjes van de koriander en pers de limoen uit. Pureer de ingrediënten in de keukenmachine en breng op smaak met zout, peper en een scheutje olijfolie. Pel en snipper uien voor de Picco de Gallo. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in stukken. Pel en hak de knoflook en snijd de koriander fijn. Meng de uien, tomaten, knoflook en koriander en breng op smaak met citroensap, zout en peper.
Dit recept komt uit de aflevering over San Francisco van het programma The Taste of Life Travel.
0 reacties