De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Lamskebab met Turks brood

Karsu deelt haar recept om deze smakelijke Tepsi Kebabi te maken. De typisch Turkse kebab gemaakt met lamsvlees. Een gerecht dat écht niet kan ontbreken in Karsu's Turkije.

Direct naar recept
lamskebab

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 

  2. Pel en snipper de ui. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijst en snijd in blokjes. Pers de knoflook. 

  3. Meng de ui, knoflook, paprika, pul biber, tomatenpuree en munt door het lamsgehakt. Breng op smaak met zout en peper. 

  4. Verdeel het lamsvlees in de een ingevette ovenbestendige pan en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin. 

  5. Serveer met de groene sla, yoghurt en Turks brood. 

Karsu is terug! Deze keer niet met lekkerste Turkse recepten maar met een prachtige rondreis door haar thuisland.

Foto van Karsu in Turkije

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.