Stappenplan
-
Snijd de ossenhaas tegen de draad in plakjes van ca. 0,5 cm dik. Doe het vlees in een kom, breng op smaak met zout en versgemalen peper. Voeg de maïzena met ½ el olie toe en meng goed door elkaar.
-
Wel de gedroogde paddenstoelen met kokend water en laat staan tot gebruik. Schil de wortel en snijd in dunne plakjes. Snijd de paprika in ringetjes. Snijd de knoflook fijn.
-
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit 1 el olie in een ruime koekenpan. Bak het vlees in 30 sec. op hoog vuur halfgaar en schep op een bord.
-
Verhit de rest van de olie in dezelfde pan. Bak de knoflook voor 1 min. Voeg de gesneden groenten toe en roerbak voor 1 min. op hoog vuur. Voeg de sambal, oestersaus en sojasaus toe. Schep de paddenstoelen met het vlees erdoor en verwarm 1 min. mee. Blus de pan af met de sherryazijn en zet het vuur uit.
-
Schep de noodles uit de pan. Verdeel de black pepper beef erover.
Ontdek hier alle andere recepten uit Eveline’s Asian Streetfood
0 reacties