Verwarm de oven voor op 160 ºC. Meng de boter, poedersuiker, zout, kaneelpoeder, melk en suiker tot een romig mengsel. Meng de bloem snel door het beslag. Schep het beslag in een spuitzak met een glad spuitmondje. Spuit krakelingen op een met bakpapier beklede bakplaat.
Kaneelsuiker
Meng de suiker met kaneelpoeder en bestrooi het beslag ermee. Bak de koekjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
kaneelkrakelingen
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Rudolph's Bakery
In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten.
Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Meld je aan en praat mee