De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Dadeldessert

Een heerlijke zoete lekkernij uit Malta!

70 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Dadeldessert

Bereidingswijze

Kneed een deeg van de deeg ingrediënten. Verpak het in plastic folie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast. Maal in de keukenmachine de ingrediënten voor de vulling tot een pasta. Rol op een met bloem bestoven werkvlak het deeg zo dun mogelijk uit met een pastamachine of deegroller. Snijd het deeg in stroken van circa 5 bij 10 cm. Beleg de helft van het deeg met de vulling. Bestrijk de randen met water en vouw dicht als een ravioli. Verhit de olie tot 180 °C en frituur de pakketjes goudbruin en gaar. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi met poedersuiker en serveer ze met frambozen en een bol ijs.

Dit recept komt uit de aflevering over Malta van het programma The Taste of Life Travel.

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.