Abrikoos-halloumispies met couscoussalade
-
Week de sateprikkers in water.
-
Was de abrikozen, halveer ze en verwijder de pit. Dep de halloumi droog met keukenrol en snijd deze horizontaal doormidden. Snijd elke plak in drie stukken.
-
Rijg een halve abrikoos aan de prikker, gevolgd door een stuk halloumi en als laatste nog een halve abrikoos. Herhaal dit nog een keer en maak zo acht spiezen.
-
Verwarm de grill of bbq en grill de spiezen aan beiden kanten tot er mooie, donkere grillstrepen op de halloumi en abrikozen ontstaan.
-
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat daarna afkoelen.
-
Snijd de bosui in fijne ringen. Snijd de avocado en komkommer in kleine blokjes. Snijd de munt en peterselie fijn.
-
Meng de avocado, komkommer, munt en peterselie door de couscous en breng op smaak met de olijfolie, citroensap en peper en zout.
0 reacties