Een typisch Italiaans voorgerecht: supermakkelijk om te maken en mamma mia, zó lekker!

Deze maaltijdbox is niet meer te bestellen.

Bestel hier je maaltijdbox voor aflevering 2

Rudolph van Veen

Ingredienten

4
Personen

  • 200 g dungesneden gebraden kalfsfricandeau
  • 100 g tonijn uit blik op olijfolie
  • 60 g mayonaise
  • 30 g tomatenketchup
  • sap van een halve citroen
  • 1 el kappertjes
  • 1 handje rucola
  • 5 kerstomaatjes
  • 10 Taggiasche olijven

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Stap 1:
Leg de fricandeau uitgespreid op een groot plat bord.

Stap 2:
Pureer de tonijn met mayonaise, ketchup en citroensap helemaal glad. Verdeel het tonijnmengsel over het vlees.

Stap 3:
Snijd de tomaten in vieren. Garneer met de kappertjes, rucola en de tomaten.

Ontdek hier alle andere recepten uit De Grootste Kookclub van Nederland

Geef je waardering

15
Vitello tonato
Vitello tonato (verticaal)