De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Strawberry cheesecake

Strawberry cheesecake en echte klassieker. Miljuschka deelt haar recept met hele waardevolle tips voor de lekkerste cheesecake. 

130 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Strawberry cheesecake

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

"Say cheese! Zeker met deze heerlijke strawberry cheesecake met verse aardbeien als topping."

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 130 ºC. Smelt de boter. Verkruimel voor het deeg de koekjes en meng met de gesmolten boter. Vet de taartvorm in met een beetje boter en druk de koekkruimels er stevig in.

  2. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Meng voor de vulling alle ingrediënten in de keukenmachine tot een gladde massa. Schep de vulling op de kruimelbodem.

  3. Leg een ovenschaal onderin de oven. Vul deze met water (hoeft niet warm te zijn). Bak de cake in circa 2 tot 2,5 uur in het midden van de voorverwarmde oven. Laat de taart afkoelen na het bakken. Haal de taart uit zijn vorm en verwarm de aardbeienjam. Was de aardbeien en snijd ze in stukjes. Meng de aardbeien met de aardbeienjam en bestrijk de taart ermee.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.