De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

pittige vistaco's

Jet van Nieuwkerk maakt taco’s programma Lekker Snel!. Probeer het eens uit met een pittige kabeljauwvulling. De perfecte twist. 

30 min voorbereidingstijd
vistaco

Een recept van

Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk

“Deze pittige vistaco’s hebben het allemaal! Knapperige tacoschelpen, pittige kabeljauw en een snelle maar smeuïge avocadomayonaise. Dit is zo’n gerecht waar je mij voor kan wakker maken.” 

Bereidingswijze

Vistaco's

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Meng de paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, gedroogde oregano en chilivlokken met wat olijfolie en 4-6 el van het vocht uit de pot met jalapeño’s.

  3. Leg de kabeljauw in marinade en laat marineren.

  4. Snijd de tomaat, jalapeñoplakjes, paprika en rode ui in kleine gelijke blokjes. Doe in een kom.

  5. Laat de mais uitlekker en voeg deze ook toe aan de kom. Meng met 2 el olijfolie en breng de groente op smaak met peper en zout

  6. Verdeel de gesneden groenten in een grote ovenschaal. Leg hier de gemarineerde kabeljauw bovenop. Verdeel de marinade over de ovenschaal. Gaar voor 15 minuten midden in de oven.

  7. Verwarm de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  8. Vul de taco's met de geroosterde groenten. Vul daarna de taco met de kabeljauw. Serveer vistaco’s met de avocadomayonaise.

Avocadomayonaise

  1. Pureer de avocado's met 1 ruime eetlepel mayonaise.

  2. Voeg het sap van de hele limoen en de rasp van een halve limoen toe aan de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout

Picnic x 24Kitchen

En de boodschappen? Die bestel je gemakkelijk in de Picnic-app. Met één klik in je mandje, morgen al op tafel. Altijd gratis thuisbezorgd!

Picnic logo

In Lekker Snel! deelt 24Kitchen-chef Jet van Nieuwkerk de allerlekkerste recepten die je binnen half uur op tafel kan zetten. 

Jet van Nieuwkerk

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker