Vistaco's
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, gedroogde oregano en chilivlokken met wat olijfolie en 4-6 el van het vocht uit de pot met jalapeño’s.
-
Leg de kabeljauw in marinade en laat marineren.
-
Snijd de tomaat, jalapeñoplakjes, paprika en rode ui in kleine gelijke blokjes. Doe in een kom.
-
Laat de mais uitlekker en voeg deze ook toe aan de kom. Meng met 2 el olijfolie en breng de groente op smaak met peper en zout
-
Verdeel de gesneden groenten in een grote ovenschaal. Leg hier de gemarineerde kabeljauw bovenop. Verdeel de marinade over de ovenschaal. Gaar voor 15 minuten midden in de oven.
-
Verwarm de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Vul de taco's met de geroosterde groenten. Vul daarna de taco met de kabeljauw. Serveer vistaco’s met de avocadomayonaise.
Avocadomayonaise
-
Pureer de avocado's met 1 ruime eetlepel mayonaise.
-
Voeg het sap van de hele limoen en de rasp van een halve limoen toe aan de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout
0 reacties