De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Kokosbollies

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Kokosbollies

Bereidingswijze

Kokosbollies
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Kluts de eieren en de eidooier. Meng het geklutste ei met de suiker en kokosrasp. Knijp met een ijsknijper halve bollen. Steek een lolliestokje onderin de kokosbol. Leg de kokosbollen op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kokosbollies in de oven in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Laat de lollies afkoelen.

Garneerglazuur
Roer de poedersuiker met het water tot een spuitbaar glazuur in verschillende kleuren.

Natuurlijke kleurstoffen
Voor rode glazuur leng je naast de poedersuiker een beetje bietenpoeder aan. Voor bruine glazuur leng je naast de poedersuiker een beetje cacaopoeder aan.

Spuit gezichtjes op de platte en/of bolle kant van de kokosbollie en laat uitharden.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.