Slowcooker recepten kip

Kipstoof met tomaat en oregano is een perfect slowcooker recept. Bak de kip eerst 3 minuten op middelhoog vuur, totdat beide kanten bruin zijn. Doorloop het recept tot stap 6 en dan mag alles in de slowcooker. Zet de slowcooker op een lage stand en laat het gerecht een uurtje of 4 garen. 

Miniatuur

Slowcooker recepten rundvlees

Het Provençaals stoofvlees uit de oven met easy peasy brood is ook z’n stoofgerecht dat je heel goed in de slowcooker kunt bereiden. Voordat je de ingrediënten in de slowcooker doet, bak je het rundvlees eerst even aan, totdat het helemaal rondom een kleurtje heeft gekregen. Wanneer je die mijlpaal hebt bereikt voeg je de spekblokjes aan het vlees toe en laat je het geheel even bakken. Na deze stap, is het tijd om over te stappen op de slowcooker. Tenzij je een braadfunctie op jouw slowcooker hebt, dan kun je die gebruikten voor het bakken van het rundvlees en kun je nu de slowcooker op de slowcooker-stand zetten. Zet de slowcooker een lage stand en zet het zes en een half uur op. 

Miniatuur

Slowcooker recept rendang

De rendang van oma Ita is ook perfect om in de slowcooker te bereiden. Bereid het gerecht in een half uurtje en mik de ingrediënten dan in de slowcooker. Zet de slowcooker op een lage stand en laat het 3 tot 4 uur garen. 

Miniatuur