De Whirley Pop Popcorn Popper is een bijzondere pan (ja, ook een bijzondere naam) die is ontworpen voor echte popcornfanaten. De pan bestaat uit extreem dun materiaal zodat de warmte in de pan de optimale temperatuur bereikt voor het poppen van maïskorrels. Aan het deksel van de pan zit een gepatenteerd draaimechanisme. Dat zorgt er tijdens de bereiding voor dat de popcorn niet aanbrandt en dat nagenoeg alle korrels ook daadwerkelijk poppen. 

Gebruik

Dit is hoe het werkt: je plaatst de pan op het vuur met een scheutje zonnebloemolie. Om zeker te weten dat de olie in de pan heet genoeg is om de maïskorrels te poppen plaats je eerst één korrel in de pan. Zodra díe popt kan de rest van de korrels er ook bij. Zwengel gedurende twee à drie minuten aan de hendel tot je geen geplop meer hoort. Haal de pan van het vuur en je popcorn is klaar. En álle korrels zijn gepopt. Hatsa.

Doe dit door je popcorn om het spannender te maken

Popcorn 2

Hebben we je warm gemaakt voor een flinke bak popcorn vanavond? Probeer deze smaakvolle toevoegingen eens. Hiermee wordt je popcorn nóg lekkerder. 

Kijk hieronder hoe de Whirley Pop Popcorn Popper werkt ↓