Pancake spaghetti is letterlijk vertaald pannenkoeken-spaghetti. Superlekker en je kinderen zullen er absoluut van genieten! Het enige wat je nodig hebt om de pannenkoeken-spaghetti te maken is: je favoriete pannenkoekenbeslag, een pan, boter om in te bakken en lekkere toppings. Denk bijvoorbeeld aan vers fruit, nootjes, chocoladesaus en/of stroop.

Aan de slag!

Voor het pannenkoekenbeslag gebruiken wij:

  • 150 g bloem
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • Een snufje zout

Mix bovenstaande ingrediënten tot een egaal beslag. Verhit een beetje boter in de pan. Bak op traditionele wijze 4 grote pannenkoeken. Tip: houd de pannenkoeken warm door ze tussen twee borden te leggen. Snijd de pannenkoeken in dunne reepjes van circa 1 centimeter. Meng de slierten door elkaar en garneer de pannenkoeken-spaghetti met een topping naar keuze. Wij garneren  'm graag met aardbeien- of chocoladesaus, máár natuurlijk kun je 'm ook aftoppen met stroop, karamel of  fruit. Eet smakelijk!

In de onderstaande video vind je een stap-voor-stap-video: