Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Must see deze week: 7 november t/m 13 november
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Must see deze week: 7 november t/m 13 november

Nieuws
Must see deze week: 7 november t/m 13 november
Welke afleveringen en programma’s mag jij deze week niet missen? Wij zetten de hoogtepunten van deze week voor je op een rij.

Vrijdag 7 november
Kleurrijke culturen en culinaire tradities komen voorbij in Jamie’s Food Escapes. Jamie Oliver leert zowel de mensen als hun keuken kennen. Om 16.00 uur ontdek je street food en traditionele Marokkaanse gerechten in Marrakesh en natuurlijk maakt Jamie versies van een kip met citroen-tajine, Marokkaans geroosterd lamsvlees en een ‘snakey cake’, gemaakt van filodeeg, amandelen en rozenblaadjes.

Vrijdagavond om 22.20 uur zie je een dubbele aflevering van The World’s Best Chefs. In de eerste aflevering ontdek je de culinaire methoden van Andoni Aduriz, gebaseerd op onderzoek en innovatie. Katie Button brengt een bezoek aan zijn keuken in zijn succesvolle restaurant Mugaritz. Eetbare stenen, zeewier’haar’, geschaafd ijs met garnalenjus: niets is te gek voor deze Spaanse chef-kok. Daarop volgend bezoekt Katie Button het onderzoekscentrum van Ferran Adrià, die zich sinds het sluiten van zijn restaurant elBulli vooral richt op het ontdekken van nieuwe kooktechnieken en ingrediënten.

Zaterdag 8 november & zondag 9 november
Giovanni Caminita is trots op zijn land en dit komt tot uiting in zijn gerechten, ontdek de eenvoudige maar smakelijke Italiaanse keuken door zijn ogen. Recepten voor pasta met truffel, veel groente en zelfgemaakte calzone zijn altijd een succes! Zaterdag vanaf 10.00 uur kijk je naar Grenzeloos Koken, de Italiaanse editie. Zondag vanaf 12.00 uur verklapt Danny Jansen familiegeheimen, die verwerkt zitten in Aziatische recepten. Reis mee door heel Azië. Dim sum, saté, gerookte groene thee-kip kun jij straks ook maken.

Zondag vanaf 17.00 uur kijk je naar de mini-marathon van De Volkstuin, zodat je alle tuinders vanaf dag 1 leert kennen. De producten die dit keer centraal staan zijn andijvie, bietjes en komkommer. De volkstuinders showen hun tuin en geven tips om zelf groente te verbouwen. Roberta maakt heerlijke gerechten met de groente. Om 18.30 uur komt de nieuwste aflevering op 24Kitchen, waarin de tomaat in het zonnetje staat. Roberta maakt een Italiaanse versie van het beroemde gerecht Italian Sloppy Joe.

Om 19.00 uur neemt Michel Bras je mee naar zijn moestuin in The World’s Best Chefs. Daar verzamelt hij meer dan 60 kruiden en groenten voor zijn befaamde gerecht waarin groente en bloemkool de hoofdrol spelen, Le Gargouillou. Zijn signature dish is de Chocolate Coulant, ook wel chocolade lava cakejes genoemd.

Maandag 10 november
In het programma In Search of Perfection kookt Heston Blumenthal op wetenschappelijke wijze, zodat de meest perfecte gerechten ontstaan. Dit keer maakt hij een klassiek dessert uit de jaren ’70: Baked Alaska, ook wel Omelet Sibérienne genoemd. Kijk om 22.20 uur naar deze aflevering.

Dinsdag 11 november
Hoewel appels het hele door verkrijgbaar zijn, is de herfst hét seizoen voor appels. Rudolph raakte geïnspireerd door deze populaire vrucht en maakte een bijzondere appeltaart: “De appel valt niet ver van de boom-taart", met een brosse taartbodem, vulling van gekaramelliseerde appels, groen Italiaans schuim als grasbodem en een boom gemaakt van chocolade. De indrukwekkende taart zie je om 18.30 uur in Rudolph’s Bakery.

Woensdag 12 november
In Jamie’s Comfort Food gaat het maar om een ding: volop genieten van elke rijke hap! Gennaro Contaldo – een van Jamies beste vrienden – kookt samen met Jamie de perfecte ravioli bolognese. Ook maakt Jamie een extreme kaastosti en een van de Engelse favoriete gerechten: kip tikka masala, gekookt boven een open vuur. Comfort food met passie gemaakt, dat zie je om 20.55 uur in Jamie’s Comfort Food.

Donderdag 13 november
Kiran Jethwa trekt dit keer in Tales from the Bush Larder langs de noordkust van Kenia, waar hij op een geïmproviseerde surfplank de wilde stroming trotseert en met enthousiaste visser op pad gaat op zoek naar koraalvissen, oesters en schelpen. Kijk om 22.50 uur naar Tales from the Bush Larder.
Must see deze week: 7 november t/m 13 november

Ook interessant

  • Varkenskotelet met aardappel van de BBQ

    In Buitengewoon BBQ legt Pitmaster X je uit hoe je een klassieke varkenskotelet transformeert naar een hoger niveau. 

    voorbereidingstijd 20 min
    wachttijd 90 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  • Gekaramelliseerde spitskool van de BBQ

    Pitmaster X legt in Buitengewoon BBQ uit hoe je deze overheerlijke gekaramelliseerde spitskool van de barbecue bereidt. 

    voorbereidingstijd 35 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  • Tritip van de BBQ met pasta in uiensaus

    In Buitengewoon BBQ maakt Pitmaster X de meest verrassende barbecue-gerechten.

    voorbereidingstijd 60 min
    wachttijd 90 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  1. 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
  2. Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
  3. Hier moet je eten in Graz
  4. 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
  5. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  6. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  7. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  8. Hugo ontdekt de Ierse dans
  9. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  10. Zo leef je authentiek in Dingle
  11. Zo leef je als een echte Dubliner
  12. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  13. &C x 24Kitchen - tips and tricks
  14. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  15. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  16. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  17. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  18. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  19. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  20. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 20:00 - 21:15
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  2. 21:15 - 22:15
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  3. 22:15 - 22:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  4. 22:50 - 23:20
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  5. 23:20 - 23:50
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  6. 23:50 - 00:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  7. 00:30 - 01:30
    The F Word
    (Nu op tv)
  8. 01:30 - 02:40
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  9. 02:40 - 03:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  10. 03:25 - 03:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  11. 03:50 - 04:15
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  12. 04:15 - 04:40
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  13. 04:40 - 05:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  14. 05:05 - 05:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  15. 05:30 - 05:40
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  16. 05:40 - 06:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  17. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  18. 06:25 - 06:55
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  19. 06:55 - 07:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  20. 07:00 - 07:05
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  21. 07:05 - 07:30
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  22. 07:30 - 07:50
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  23. 07:50 - 07:55
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  24. 07:55 - 08:35
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  25. 08:35 - 09:05
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  26. 09:05 - 09:35
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  27. 09:35 - 10:05
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  28. 10:05 - 10:35
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  29. 10:35 - 11:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  30. 11:10 - 12:10
    The F Word
    (Nu op tv)
  31. 12:10 - 13:30
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  32. 13:30 - 14:30
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  33. 14:30 - 15:00
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  34. 17:20 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  35. 18:00 - 18:25
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  36. 18:25 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  37. 19:00 - 20:00
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  38. 20:00 - 21:05
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  39. 21:05 - 22:05
    Gordon Ramsay's Food Stars
    (Nu op tv)
  40. 22:05 - 22:40
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  41. 22:40 - 23:15
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  42. 23:15 - 23:50
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  43. 23:50 - 00:25
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C