Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Must see deze week: 21 november t/m 27 november
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Must see deze week: 21 november t/m 27 november

Nieuws
Must see deze week: 21 november t/m 27 november
Welke afleveringen en programma’s mag jij deze week niet missen? Wij zetten de hoogtepunten van deze week voor je op een rij.

Vrijdag 21 november
Rob Kamphues is vrijdag voor het laatst bij familie van den Tweel. Je hebt de familie nu beter leren kennen en Rob Kamphues heeft kunnen ervaren wat het boerenbestaan inhoudt. De familie heeft gerechten uit de Spaanse, Liberiaanse, Mexicaanse en Turkse keuken gegeten en vanavond eten ze black eye pesi moksi alesi en sopropo salade uit de Surinaamse keuken. Hoe scoren de gerechten en welk gerecht zouden ze nog wel eens willen eten? Om 19.00 uur en 21.50 uur zie je het in Wat De Boer Niet Kent.

Zaterdag 22 november & zondag 23 november
Jamie Oliver kookt in zijn programma Oliver’s Twist speciaal voor vrienden en werklui. Van het bedenken van de recepten tot het boodschappen doen en het koken van de gerechten: Jamie Oliver laat zien hoe hij het doet zoals je van hem gewend bent, met veel passie en energie. De marathon van Oliver’s Twist zie je zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur.

De aardappel: niet alleen lekker in Hollandse stamppotten en uit de oven, maar ook veelgebruikt in internationale gerechten. De Italianen maken er bijvoorbeeld gnocchi van, en Roberta weet precies hoe zij dat extra lekker kan maken met gesmoorde groene kool en kabeljauw. De aflevering zie je om 18.30 uur na de mini-marathon van De Volkstuin, waarin dit keer de groenten komkommer, tomaten, pompoen in de spotlight staan.

Zondag zie je in The World’s Best Chefs de chef die de Spaanse keuken naar Amerika heeft gebracht: José Andrés. Hij is adviseur van het Witte Huis op het gebied van voedsel en is culinair ambassadeur van de Verenigde Naties. Katie Button neemt een kijkje in zijn creatieve universum Minibar. Kijk om 19.00 uur naar de aflevering.

Maandag 24 november
Rob Kamphues reist af naar het dorpje Rutten, waar hij een week lang logeert bij boerenfamilie Derks. Naast het houden van kippen hebben zij een bizarre uit de hand gelopen hobby: wormen kweken. Het eten van de Hollandse pot is dagelijkse kost, hoewel de oudere generatie aangeeft juist iets nieuws te willen proeven... Maandag om 19.00 uur en 21.50 uur ontmoet je de familie en de eerste buitenlandse chef in Wat De Boer Niet Kent.

Dinsdag 25 november
In Jamie & Jimmy’s Food Fight Club nodigen Jamie Oliver en Jimmy Doherty Britse artiesten uit om hun favoriete gerecht te maken (en natuurlijk een hoop lol mee te beleven) en koken ook Jamie en Jimmy heerlijke gerechten. Dinsdag komt tv-presentator Chris Moyles langs in het eetcafé en hij maakt zijn lievelingspizza: NYC-style pizza met jalapeño en varkensvlees, maakt Jamie een curry met Brits braadstuk en bouwt Jimmy een rookoven. Je ziet het om 20.55 uur.

Woensdag 26 november
Om 22.50 uur zie je Tales From the Bush Larder op 24Kitchen, waarin Kiran Jethwa door Kenia reist om de tradities en gebruiken van de keuken te ontdekken. Dit keer bezoekt Kiran het beroemde Masaï Mara-reservaat. Hij gaat op zoek naar kruiden, gebruikt struisvogeleieren en proeft koeienbloed, dat hilarische gevolgen heeft.

Donderdag 27 november
Jamie Oliver ging in 2006 op tour door Australië. In Jamie’s Australian Diary doet hij verslag over zijn tournee en kijk je backstage (en op de eerste rij) mee met de show. Naast zijn kookkunsten, staan zoals altijd zijn enthousiasme en vrolijkheid centraal. Om 20.55 uur zie je deze speciale aflevering.
Must see deze week: 21 november t/m 27 november

Ook interessant

  • Varkenskotelet met aardappel van de BBQ

    In Buitengewoon BBQ legt Pitmaster X je uit hoe je een klassieke varkenskotelet transformeert naar een hoger niveau. 

    voorbereidingstijd 20 min
    wachttijd 90 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  • Gekaramelliseerde spitskool van de BBQ

    Pitmaster X legt in Buitengewoon BBQ uit hoe je deze overheerlijke gekaramelliseerde spitskool van de barbecue bereidt. 

    voorbereidingstijd 35 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  • Tritip van de BBQ met pasta in uiensaus

    In Buitengewoon BBQ maakt Pitmaster X de meest verrassende barbecue-gerechten.

    voorbereidingstijd 60 min
    wachttijd 90 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  1. 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
  2. Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
  3. Hier moet je eten in Graz
  4. 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
  5. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  6. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  7. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  8. Hugo ontdekt de Ierse dans
  9. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  10. Zo leef je authentiek in Dingle
  11. Zo leef je als een echte Dubliner
  12. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  13. &C x 24Kitchen - tips and tricks
  14. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  15. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  16. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  17. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  18. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  19. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  20. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 22:15 - 22:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  2. 22:50 - 23:20
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  3. 23:20 - 23:50
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  4. 23:50 - 00:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  5. 00:30 - 01:30
    The F Word
    (Nu op tv)
  6. 01:30 - 02:40
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  7. 02:40 - 03:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  8. 03:25 - 03:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  9. 03:50 - 04:15
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  10. 04:15 - 04:40
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  11. 04:40 - 05:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  12. 05:05 - 05:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  13. 05:30 - 05:40
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  14. 05:40 - 06:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  15. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  16. 06:25 - 06:55
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  17. 06:55 - 07:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  18. 07:00 - 07:05
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  19. 07:05 - 07:30
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  20. 07:30 - 07:50
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  21. 07:50 - 07:55
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  22. 07:55 - 08:35
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  23. 08:35 - 09:05
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  24. 09:05 - 09:35
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  25. 09:35 - 10:05
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  26. 10:05 - 10:35
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  27. 10:35 - 11:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  28. 11:10 - 12:10
    The F Word
    (Nu op tv)
  29. 12:10 - 13:30
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  30. 13:30 - 14:30
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  31. 14:30 - 15:00
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  32. 15:00 - 15:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  33. 15:30 - 16:00
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  34. 17:20 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  35. 18:00 - 18:25
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  36. 18:25 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  37. 19:00 - 20:00
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  38. 20:00 - 21:05
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  39. 21:05 - 22:05
    Gordon Ramsay's Food Stars
    (Nu op tv)
  40. 22:05 - 22:40
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  41. 22:40 - 23:15
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  42. 23:15 - 23:50
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  43. 23:50 - 00:25
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C