Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Must see deze week: 17 t/m 23 oktober
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Must see deze week: 17 t/m 23 oktober

Nieuws
Must see deze week: 17 t/m 23 oktober

Vrijdag 17 oktober
Vrijdag zie je twee heerlijke verwengerechten: Rudolph maakt namelijk kalfsoesters met gorgonzolasaus en kerrie-bloemkoolsoep met knoflookgarnalen in De Makkelijke Maaltijd. De recepten zie je om 18.00 uur.

Zaterdag 18 oktober & zondag 19 oktober
Guus Meeuwis, Valerio Zeno, René van Kooten, Humberto Tan, Irene Moors en Gerard Ekdom hebben allemaal met plezier gebakken in Rudolph’s Bakery. Wat hun favoriete gebakjes en taarten zijn zie je zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 11.55 uur in de marathon van Rudolph’s Bakery.

Ken je dat: ronddwalen in een vreemde stad, op zoek naar het perfecte restaurant voor een onvergetelijk diner? Acteur, reiziger en eetgek Ishai Golan zoekt de beste locaties voor een culinair avondje uit. Alle hotspots zie je zaterdag en zondag vanaf 21.50 uur in Top Cities, Top Tables.

De eerste aflevering van De Volkstuin zie je zondag om 18.30 uur. Je ontmoet de harde kern, de tuinders die het bestuur van volkstuinvereniging Ons Genot vormen. Henk, Stefan en Lotte en Sjoerd laten hun tuintje zien en vertellen welke groenten zij kweken. Andijvie staat centraal deze aflevering en Roberta maakt daar een bijzondere stamppot mee.

Maandag 20 oktober
Andy McDonald kookt graag met pure en eerlijke ingrediënten. In het programma Fairplate vertelt hij over de producten die hij gebruikt om heerlijke gerechten mee te maken. Maandag om 17.00 uur maakt hij een groene curry met haricots verts en een brownie-sandwich met banaan.

Dinsdag 21 oktober
In Indonesië wordt het gerecht rendang veel gegeten. Het is een stoofgerecht met een volle, rijke smaak. Danny heeft een uitdagende vegetarische versie gemaakt van spitskool, voor iedereen die geen of minder vlees eet en die toch wil genieten van dit gerecht. Hij serveert de rendang met maïspannenkoekjes en een torentje van witte rijst. Om 17.30 uur zie je het resultaat in Grenzeloos Koken.

Woensdag 22 oktober
Anthony Bourdain reist in No Reservations de hele wereld rond om de culinaire cultuur te leren kennen. Dit keer is hij het zuidwesten van de Verenigde Staten en rijdt hij in zijn Amerikaanse wagen door de woestijn om daar bijzondere lekkernijen te proeven. Ontdek de lekkernijen, woensdag om 23.20 uur in No Reservations.

Donderdag 23 oktober
Valentine Warner houdt ervan om nieuwe dingen te proberen. In Yukon, Canada ontmoet hij een jager die eigenaar is van zijn eigen ‘eiland’ op de Yukon rivier en doet hij inspiratie op om een verrukkelijke stoofpot van konijn te maken. Ook helpt hij mee met de zoektocht naar goud in Klondyke en bereidt een klassiek ontbijtgerecht: scrambled eggs. Kijk om 22.20 uur naar Valentine Warner’s Wild Table.

Must see deze week: 17 t/m 23 oktober

Ook interessant

  • Varkenskotelet met aardappel van de BBQ

    In Buitengewoon BBQ legt Pitmaster X je uit hoe je een klassieke varkenskotelet transformeert naar een hoger niveau. 

    voorbereidingstijd 20 min
    wachttijd 90 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  • Gekaramelliseerde spitskool van de BBQ

    Pitmaster X legt in Buitengewoon BBQ uit hoe je deze overheerlijke gekaramelliseerde spitskool van de barbecue bereidt. 

    voorbereidingstijd 35 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  • Tritip van de BBQ met pasta in uiensaus

    In Buitengewoon BBQ maakt Pitmaster X de meest verrassende barbecue-gerechten.

    voorbereidingstijd 60 min
    wachttijd 90 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Roel Westra
    Roel

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

    Aangeboden door:
    Napoleon
  1. 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
  2. Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
  3. Hier moet je eten in Graz
  4. 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
  5. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  6. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  7. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  8. Hugo ontdekt de Ierse dans
  9. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  10. Zo leef je authentiek in Dingle
  11. Zo leef je als een echte Dubliner
  12. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  13. &C x 24Kitchen - tips and tricks
  14. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  15. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  16. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  17. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  18. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  19. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  20. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 04:00 - 04:20
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  2. 04:20 - 04:50
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  3. 04:50 - 05:15
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  4. 05:15 - 05:35
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  5. 05:35 - 05:55
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  6. 05:55 - 06:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  7. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  8. 06:25 - 06:30
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  9. 06:30 - 06:45
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  10. 06:45 - 07:15
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  11. 07:15 - 07:35
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  12. 07:35 - 08:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  13. 08:00 - 08:35
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  14. 08:35 - 09:05
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  15. 09:05 - 09:35
    De Smaken van Oostenrijk
    (Nu op tv)
  16. 09:35 - 10:00
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  17. 10:00 - 10:35
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  18. 10:35 - 11:10
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  19. 11:10 - 12:30
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  20. 12:30 - 13:00
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  21. 13:00 - 13:35
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  22. 13:35 - 14:35
    James Martin's Spanish Adventure
    (Nu op tv)
  23. 14:35 - 15:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  24. 15:00 - 15:30
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  25. 15:30 - 16:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  26. 16:05 - 16:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  27. 16:30 - 16:55
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  28. 16:55 - 17:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  29. 17:00 - 17:20
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  30. 17:20 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  31. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  32. 18:30 - 19:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  33. 19:00 - 20:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  34. 20:00 - 21:15
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  35. 21:15 - 22:15
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  36. 22:15 - 22:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  37. 22:50 - 23:20
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  38. 23:20 - 23:50
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  39. 23:50 - 00:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  40. 00:30 - 01:30
    The F Word
    (Nu op tv)
  41. 01:30 - 02:40
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  42. 02:40 - 03:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  43. 03:25 - 03:50
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  44. 03:50 - 04:15
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  45. 04:15 - 04:40
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C