Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Must see deze week: 10 t/m 16 oktober
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Must see deze week: 10 t/m 16 oktober

Nieuws
Must see deze week: 10 t/m 16 oktober
Elke dag zijn er nieuwe afleveringen van kook-, reis- en foodprogramma’s op 24Kitchen die je eigenlijk niet mag missen! Wij zetten de hoogtepunten van deze week voor je op een rij.

Vrijdag 10 oktober
Bitterkoekjes zijn als koekje bij de koffie of thee al lekker, maar John maakt er een heerlijk dessert mee: bavarois met peer en amandellikeur. Vrijdag zie je deze zoete aflevering van Grenzeloos Koken om 17.30 uur.

Anthony Bourdain proeft dit keer wel heel vreemde specialiteiten in zijn programma No Reservations. Hij is in de Ozarks, een bergachtig gebied in de Verenigde staten en hij krijgt eekhoorntaart en gegrilde wasbeer voorgeschoteld. Kijk om 23.20 uur naar No Reservations.

Zaterdag 11 oktober & zondag 12 oktober
Dit weekend ga je op reis met 24Kitchen. Zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur kijk je naar Rudolph en Stella in The Taste of Life Travel en in de avonduren vanaf 21.55 uur volg je Kiran Jethwa in Tales from the Bush Larder.

In The Taste of Life travel reizen Rudolph en Stella de wereld rond. De afleveringen waarin ze Hanoi, Dubai, Hawaï, Sydney, Marrakech, Wenen en San Sebastian ontdekken zie je dit weekend. En natuurlijk maakt Rudolph weer veel traditionele gerechten na.

In Tales from the Bush Larder laat Kiran de cultuur en keuken van Kenia, Ethiopië en Oeganda zien. Hij ontdekt prachtige natuurgebieden tijdens het speervissen, varen en wandelen door de bossen. Ook verkent hij het stoofpotten en varkensvlees, het cafévoedsel in Kenia, bamboescheuten, wilde paddenstoelen, kreeften en cashewnoten.

Maandag 13 oktober
Maandag om 18.00 uur gaan Roberta en Rudolph grillen in De Makkelijke Maaltijd. Roberta maakt gegrilde speklappen en gegrilde lente-ui met salsa en Rudolph maakt gegrilde tonijnsteaks met antiboise (een mengsel van geroosterde pijnboompitten, tomaten, olijven, peterselie, ui en citroen).

Dinsdag 14 oktober
Dinsdag om 21.00 uur kijk je naar Save With Jamie, waarin hij ook dit keer budgetvriendelijke gerechten klaarmaakt. Hij maakt dim sum broodjes met varkensvlees, een gehaktbrood met een restje spaghetti en chili-tomatensaus en een vegetarische korma curry met bloemkool. Ook geeft hij tips om ingevroren vlees goed en op tijd te gebruiken.

Woensdag 15 oktober
De CakeGirls krijgen dit keer een heel bijzonder verzoek van de bruidegom, die DJ is. Hij wil namelijk geen traditionele bruidstaart, maar een exacte replica van zijn draaitafel, inclusief draaiende lp. Woensdag om 20.00 uur zie je de taart in Amazing Wedding Cakes.

Donderdag 16 oktober
Frites, vlees, salade en saus in een aluminium schaaltje: alle ingrediënten van deze kapsalon kloppen. Alleen maakt Mounir een kapsalon deluxe, met gebakken eendenborst, anijschampignons, gepofte paprika’s en roseval aardappels. Donderdag om 17.30 uur zie je Mounirs recept in Grenzeloos Koken.
Must see deze week: 10 t/m 16 oktober

Ook interessant

  • Grootmoeders groentesoep

    Is er iets lekkerder in de winter dan een dampende kom soep? Rudolph deelt het recept voor de groentesoep zoals zijn oma deze vroeger maakte. ​​​​​​​

    voorbereidingstijd 30 min
    wachttijd 360 min
    average score: 4,3

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Bloemkoolsoep met kerrie

    Dit recept voor romige bloemkoolsoep met kerrie is niet alleen lekker, het is vooral ook lekker makkelijk. Aan de slag!

    voorbereidingstijd 20 min
    average score: 4,7

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Danny Jansen
    Danny Jansen

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Paddenstoelenpasta met truffel

    Deze romige pasta met kastanjechampignons en truffel zet je zo op tafel. Perfect voor een doordeweekse avond waarop je wat extra luxe wilt.

    voorbereidingstijd 5 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Bibi Loomans
    Bibi horizontaal

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 3 onmisbare culinaire steden in Oostenrijk
  2. Culinaire hotspots in Salzburg die je niet mag missen
  3. Hier moet je eten in Graz
  4. 24Kitchen-chefs stelen de show in nieuwe &C-special
  5. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  6. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  7. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  8. Hugo ontdekt de Ierse dans
  9. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  10. Zo leef je authentiek in Dingle
  11. Zo leef je als een echte Dubliner
  12. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  13. &C x 24Kitchen - tips and tricks
  14. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  15. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  16. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  17. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  18. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  19. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  20. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 19:00 - 19:30
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  2. 19:30 - 19:55
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  3. 19:55 - 21:00
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  4. 21:00 - 21:30
    De Smaken van Oostenrijk
    (Nu op tv)
  5. 21:30 - 22:35
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  6. 22:35 - 23:30
    Gordon Ramsay's Food Stars
    (Nu op tv)
  7. 23:30 - 00:30
    Jamie's Super Food
    (Nu op tv)
  8. 00:30 - 01:30
    Jamie & Jimmy's Food Fight Club
    (Nu op tv)
  9. 01:30 - 02:30
    Save with Jamie
    (Nu op tv)
  10. 02:30 - 02:50
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  11. 02:50 - 03:05
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  12. 03:05 - 03:20
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  13. 03:20 - 03:50
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  14. 03:50 - 04:15
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  15. 04:15 - 04:40
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  16. 04:40 - 05:05
    Rudolph’s Bakery: De Jonge Bakkers
    (Nu op tv)
  17. 05:05 - 05:30
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  18. 05:30 - 05:45
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  19. 05:45 - 06:00
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  20. 06:00 - 06:35
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  21. 06:35 - 06:55
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  22. 06:55 - 07:20
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  23. 07:20 - 07:25
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  24. 07:25 - 08:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  25. 08:00 - 08:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  26. 08:30 - 09:00
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  27. 09:00 - 09:30
    French Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  28. 09:30 - 10:05
    French Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  29. 14:25 - 15:00
    The Street with Dan Hong: Hong Kong
    (Nu op tv)
  30. 15:00 - 15:30
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  31. 15:30 - 16:05
    Bak met Miljuschka
    (Nu op tv)
  32. 16:05 - 16:45
    Mary Berry Makes It Easy
    (Nu op tv)
  33. 16:45 - 17:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  34. 17:00 - 17:25
    Loïc: Zot van Koken
    (Nu op tv)
  35. 17:25 - 18:00
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  36. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Streetfood
    (Nu op tv)
  37. 18:30 - 18:35
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  38. 18:35 - 19:05
    Jamie's Quick & Easy Food
    (Nu op tv)
  39. 19:05 - 20:10
    The F Word
    (Nu op tv)
  40. 20:10 - 21:30
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  41. 21:30 - 22:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  42. 22:25 - 23:25
    Gordon Ramsay: Uncharted 2
    (Nu op tv)
  43. 23:25 - 00:25
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C