Rudolph's Bakery VIPs

Elke maandag om 18.00 uur zie je een nieuwe aflevering van Rudolph’s Bakery VIPs. Dit keer bezoekt presentator Myrna Goossen de bakkerij en bakt ze samen met Rudolph Sachergebakjes met chocolade, marsepein en abrikozen.

Vlees noch Vis

Vanaf 14 april staat het eerste vegetarische programma Vlees noch Vis op het menu bij 24Kitchen. Estée Strooker bezoekt telers van allerlei groente en kookt verrukkelijk vegetarisch. Kijk elke dinsdag om 18.00 uur naar een nieuwe aflevering.

Smaakpupillen

Marjolein eet thuis vaak uit zakjes en pakjes. Hugo laat haar zien hoe ze met verse producten een maaltijd op tafel kan zetten. Ook doen ze samen een proefje in het keukenlab: eetbare aardbei-spaghetti maken. Kijk woensdag om 18.00 uur naar deze aflevering van Smaakpupillen.

De Volkstuin

De tuinders van De Volkstuin telen smakelijke groenten, zoals andijvie, courgettes en tomaten, die Roberta gebruikt om heerlijke gerechten mee te maken. Kijk vanaf 15 april elke werkdag om 14.00 uur naar De Volkstuin. Wie weet raak je geïnspireerd om zelf een moestuin te beginnen.

Rudolph's Bakery Specials

Zonder te bakken heerlijke gerechten maken? Rudolph maakt ‘no bake’ chocolade-mueslirepen en een chocoladekoekjes-roomkaastaart. De bereidingen zie je donderdag om 18.00 uur in Rudolph’s Bakery Specials.